Toepassingen van spuitkurk

Spuitkurk: gevelisolatie en –renovatie

Veel huizen zijn door vocht getroffen. Het resultaat - de verf begint af te bladderen, slecht voegwerk, schimmel, … . De enige oplossing tot nu toe was de gevels regelmatig opnieuw te schilderen voor de opfrissing van uw woning, maar het bood geen oplossing voor vochtproblemen, koudebruggen of een verbetering van de isolatie.

De sterke isolatie van spuitkurk zorgt ervoor dat er niet meer te veel verwarmd moet worden. Dit heeft dan ook positieve gevolgen voor u en uw gezin. Met spuitkurk bekomt u snel een ideale temperatuur. Kurk zal dan ook nooit een negatieve temperatuur aannemen, ook niet als het vriest. Ook zal onze kurk nooit opwarmen bij temperaturen boven de 30°C.

De spuitkurk van SUBERLEV geeft de gevel van uw woonst een bijzondere kleur en daarbovenop een zeer prachtig uitzicht. Daarbij pakt de spuitkurk ook de isolatie- en vochtproblemen aan van uw woning. Uw woning wordt een ecologisch, milieuvriendelijk gebouw omdat de isolatie van de kurk er namelijk voor zorgt dat de schadelijke schimmels die ontstaan door condensatie verdwijnen. Bovendien verdwijnen ook de koude bruggen.

Oneindig vele toepassingen van spuitkurk!

Spuitkurk is een perfecte oplossing in de bouw en renovatie, houtskeletbouw en nog andere soorten werken. Dit komt omdat het aanbod van de toepassingsmogelijkheden van spuitkurk erg ruim is. De specialisten brengen het product aan op verschillende soorten ondergronden zoals gevels, daken, muren, steen, tegels, hout, metaal, glas, … . Hierdoor krijgt u een heleboel opties om uw woning, tuinmuren, garage, café, disco, … te kunnen vernieuwen.

Spuitkurk is het geschikte product voor uw gevel-, interieur-, en bekledingsrenovatie. Dankzij de sterk hechtende werking kunt u er zelfs uw dak mee renoveren.

-decoratie en isolatie van façades, binnen- en buitenwanden, muren en plafonds
-isolatie, waterdichtheid en geluidsisolatie van zolders en kelders
-waterdicht maken van daken en terrassen
-reductie van geluid, trillingen en resonantie van gebouwen

-roestwerende coating van metalen panelen, apparaten en machines, alsook van scheidingswanden in zee- en rivier schepen.
-decoratieve geluidsisolatie van voertuigen, studio's enz.