Over Liquid-Kurk

WIE IS LIQUID-KURK®

Liquid-Kurk is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van spuitkurk, een revolutionair materiaal dat de voordelen van traditionele kurk combineert met de flexibiliteit van een vloeibaar product. Het is ontworpen om een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief te bieden voor traditionele isolatiematerialen en decoratieve coatings.

Ons producten:

  • Spuitkurk: Een hoogwaardige, natuurlijke coating op basis van vloeibaar kurk voor gevels, muren en plafonds. Het biedt thermische isolatie, geluidsabsorptie en bescherming tegen vocht.
  • Kurkverf: Een ecologische verf op basis van thermische verf en kurkkorrels die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het biedt vochtregulatie en een decoratieve afwerking.
  • Kurkpasta: een veelzijdig product dat wordt gemaakt van kurkkorrels en een bindmiddel, zoals water of een acryl-emulsie. Het heeft verschillende toepassingen en biedt diverse voordelen. Kurkpasta kan worden aangebracht op muren en plafonds om een decoratieve en textuurrijke afwerking te creëren. kan worden gebruikt om kleine scheuren, deuken of beschadigingen in oppervlakken zoals muren, plafonds of meubels te repareren en te herstellen. Het kan worden aangebracht met een spatel en vervolgens worden geschuurd en geverfd.