Aanverwante producten

KURK PASTA

Uitstekende kwaliteit pasta op basis van natuurlijke kurk korrels & glasvezels. Ideaal voor het vullen van exterieur en interieur onvolkomenheden tot een glad oppervlak. Heeft reeds de deugden van thermische en akoestische isolatie.
Kan ook toegepast worden om scheuren te herstellen. Eenvoudig aan te brengen met spatel.
- Grip op diverse ondergronden (keramiek, glas, cement, enz.)
- Hoge elasticiteit
Kan gepigmenteerd worden met de toner kleuring voor geprojecteerde Liquid-Kurk®.

ACRYLIC FASTENER

Primer voor gevels en daken, die fungeert als doordringende hechter voor diverse oppervlakken zoals kalk, gips, cement, klei etc.
Aanbevolen voor een maximale hechting met gespoten Liquid-Kurk®.

FUNGILEV

Voor het reinigen en ontsmetten van wanden en muren adviseren wij Fungilev.
Dit product op basis van een waterige oplossing heeft een breed spectrum van toepassingen. Kan o.a. gebruikt worden tegen bacteriën, gisten, schimmels en algen.
Zeer effectief voor het voorbereiden en desinfecteren van besmette oppervlakken, zoals voorbehandeling voor het aanbrengen van verf, geprojecteerde Liquid-Kurk® , ...

ANTI GRAFFITI NANOTECHNOLOGIE

De beschermende Nano Anti Graffiti oplossing is een snelle, langdurige, eenvoudige en ecologische oplossing voor ongewenste graffiti.
Conventionele anti graffiti oplossingen gebruiken solventen om verf te verwijderen; deze producten zijn minder geschikt om graffiti op poreuze oppervlakken voor 100% te verwijderen.

8-10 m²/l – droogtijd: 6 tot 12 uur